Blandare, Porslin och badrumsinredningar

denna sida har vi samlat länkar till de flesta av våra leverantörer inom bad & VVS. Klicka på länkarna nedan så öppnas tillverkarens hemsida i ett nytt fönster. På dessa sidor hittar du de olika tillverkarnas sortiment men även inspiration till dina kommande projekt. Har ni speciella önskemål om leverantör så ta gärna upp detta med oss.

Mora Armatur

Mora Armatur är ett av Nordens ledande företag för produktutveckling och marknadsföring av sanitetsarmatur (vattenkranar för kök och bad). I VVS-branschen är man kända som det innovativa företaget med produkter som har elegans, god funktion och hög kvalitet. Läs mer om produkterna på Mora Armaturs hemsida.

 

 

Gustavsberg

Gustavsberg ska stå för hög kvalitet, god formgivning och innovativa lösningar. Samma filosofi har gällt sedan man startade sin porslinstillverkning 1825 och idag är Gustavsberg är ett av Sveriges ledande varumärken inom badrumsbranschen. Vi tror att det beror på att vi har kombinerat vårt ursprung med dagens moderna teknik och formspråk. Vår rena, enkla skandinaviska formtradition är mycket uppskattad och våra produkter ska alltid vara tidlösa, vackra och funktionella. Läs mer om deras produkter på hemsidan.

 

 

Svedbergs

Svedbergs startades 1920 som bleckslageri men övergick 1962 till att tillverka badrumsskåp. Under sjuttiotalet utvecklades badrumsmöbler och under åttiotalet började dagens inriktning, att utveckla, tillverka och marknadsföra det kompletta badrummet under egna varumärket Svedbergs. Företaget är marknadsledande i Norden på badrumsmöbler och utvecklar hela tiden sortimentet för att täcka alla behov som konsumenten har i sitt badrum. Moderbolaget Svedbergs i Dalstorp AB bedriver sin verksamhet i Dalstorp, Västergötland där merparten av produktionen sker.
De flesta bilder av badrumsmiljöer kommer ur Svedbergs produktkatalog. Bli inspirerad och se mer på Svedbergs hemsida
Leverantörer - Bad & VVS