Våra tjänster

Helgereds Rör utför alla slags förekommande VVS-arbeten för privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag. Allt ifrån ny och ombyggnation till mindre service jobb. Här finner du ett urval av våra tjänster. Inget arbete är för litet så tveka inte att kontakta oss.

 

Installation av Pellets, solfångare och värmeanläggningar

Många hem har fortfarande direktverkande el eller olja som primär källa för uppvärmning. Förutom miljöpåverkan är detta för de flesta hushåll en onödigt dyr anläggning som bör ses över. Genom att byta ut delar av anläggningen eller kompletera med tex. solfångare kan de flesta hushåll sänka sina uppvärmningskostnader rejält. I samarbete med våra partners kan vi se över er nuvarande anläggning och komma med förslag på förändringar eller åtgärder som minskar era kostader. Vid en oberoende översyn utgår vi alltid ifrån era förutsättningar och krav. Genom detta får ni ett leverantörs neutralt förslag. Vi samarbetar med de flesta större aktörerna på den svenska marknaden vilket tryggar ert köp av anläggning.

Om- och Tillbyggnation

Vi utför alla slags arbeten i samband med ny, om och tillbyggnation. Installation av golvvärme, renovering av kök eller badrum. Tillsammans med våra partners åtar vi oss även i samband med din renovering tex. uppsättning av kakel och el installationer. Vi tillhandahåller även badrumsinredningar från de flesta svenska tillverkare.

 

 

 

 

Snabb Service eller Installationshjälp

Med kort varsel har vi även möjlighet att rycka ut på mindre arbeten där du snabbt behöver hjälp. Detta kan tex. vara vatten läckage, droppande kranar, installation av tvättmaskin, diskmaskin, blandare eller porslin.
Observera att vi inte har jour-utryckningar på icke normal arbetstid.

 

 

 

 

Energikalkyl

Tips! Du kan göra mycket för att minska behovet av värme i ditt hus. Vilket uppvärmningssystem som är bäst för just ditt hus beror på flera olika saker. En översyn och eventuell konvertering av befintligt system till miljövänligare alternativ gör att du kan spara pengar, energi och samtidigt göra en instats för miljön. På Energimyndighetens hemsida kan du göra en energikalkyl och se hur det påverkar just din driftskostnad.Referenskunder